Keptuvių pasaulyje su EVA SOLO
2023 SAUSIO 27 D.
Įsibėgėjanti namų gastronomijos kultūra kviečia mus domėtis ne tik vis sudėtingesniais receptais, aukštos kokybės ingredientais, tačiau ir atrasti įvairiausias jų paruošimo subtilybes. Puodai, kepimo formos, troškintuvai, gruzdintuvės, greitpuodžiai – daugelyje virtuvių gausu skirtingų maisto ruošos indų. Tačiau jei visgi reikėtų pasirinkti vieną vienintelį, be kurio sunku įsivaizduoti net ir minimaliai funkcionuojantį kulinarinį gyvenimą namuose, keptuvė neabejotinai taptų šio sąrašo lydere.
Dizaino ir funkcijos darna – EVA SOLO
Aš ir ji – mes tobula pora
Ne tik graži, bet ir protinga!
Paprasta, bet neprasta
Dar 1970 m. išpopuliarėjusi atviro plano virtuvė pakeitė žmonių požiūrį į šią anksčiau technine laikyta namų zoną bei gerokai pakoregavo joje naudojamų daiktų poreikį. Virtuvei tapus pilnaverte šeimos gyvenimo ir interjero dalimi, indai, puodai ir keptuvės taip pat radosi matomi, privalantys sklandžiai įsilieti ir į estetinį kontekstą. Tad renkantis sau tinkamiausią, ne mažiau svarbu pasigilinti ir į keptuvės išvaizdą, spalvą bei dizainą.
Kulinarinių atradimu keliu
„Taip, bet"
1949 m. EVA SOLO pristatė naują gaminį: miltų sietelį, kurio dangtelis taip pat atliko ir citrinų sulčiaspaudės funkciją. Inovatyvaus produkto apačioje puikavosi šūkis „Taip, bet...". Taip, tai miltų sijojimo įrankis, bet tuo pačiu tai ir sulčiaspaudė. Ilgainiui „Taip, bet.." koncepcija tapo EVA SOLO gaminamų produktų dizaino bei inovatyvumo atspindys, savotiškas kodas, užtikrinantis aukščiausią kokybę, estetiką bei funkciją.