Binchotano anglis (taip pat žinoma „baltosios anglies“ vardu) – natūralus ir efektyvus būdas pasirūpinti išskirtine geriamo vandens kokybe. Užtenka įdėti ją į pageidaujamą vandens indą, palaukti ir mėgautis nuostabiai tyru sveikatos ir geros savijautos šaltiniu. Vandens filtravimo anglimi metodas žinomas jau nuo 17 amžiaus ir yra kilęs iš Japonijos. Binchotano anglis gaminama ypatingu metodu: tvariai augusi mediena dedama į specialią krosnį, kuri užkelia kaitinimo temperatūrą net iki 1000 °C, tuomet skubiai atvėsinama bei apdirbama specialiu smėlio ir pelenų mišiniu. Gaunama itin porėta anglis, kuri pabuvusi vandenyje į save sugeria kenksmingas medžiagas, o taip pat ir išlaisvina kalcio, geležies ir magnio mineralus, kurie ne tik pagerina vandens skonį, bet ir yra naudingi žmogaus organizmui.
Naudojimas ir priežiūra. Paprasčiausiai įdėkite anglies lazdelę į vandens indą ir palikite pageidautina per naktį. Anglies plauti ar kitaip apdoroti nereikia. Vandenyje gali atsirasti anglies nuosėdų, tačiau jos nėra kenksmingos, o priešingai, gerinančios skrandžio veiklą, todėl drąsiai mėgaukitės nuostabiu vandens skoniu. Į anglimi filtruojamą vandenį, vaisių, žolelių ar kitų priedų dėti negalima. Tinkamas naudoti 6 mėnesius. Po 3 mėnesių naudojimo turi būti reaktyvuojama kaitinant 10 minučių verdančiame vandenyje, tuomet galima naudoti dar 3 mėnesius.